ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάποελ Τελ Αβίβ: Ήττα στις λεπτομέρειες για Καστρίτη

BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ  -  ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Μακάμπι Χάιφα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη (82-79), χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Σπίντι Σμιθ.

Σε ένα πολύ κλειστό -σχεδόν στο σύνολο του σαρανταλέπτου- παιχνίδι, η Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη γνώρισε την ήττα στα "σημεία" από τη Μακάμπι Χάιφα (82-79). Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία τους για νίκη στο φινάλε, οι πράσινοι όμως ήταν αυτοί που τα κατάφεραν χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Σπίντι Σμιθ.

Ο περιφερειακός των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο παρκέ σχεδόν για όλο το σαραντάλεπτο, έχοντας 24 πόντους με 6/1 τρίποντα και 7 ασίστ, με τον Μίκαελ Μπρίσκερ να βοηθάει με 14 πόντους. Κοντά στο νταμπλ νταμπλ έφτασε ο Τζεράι Γκραντ (πρώην της ΑΕΚ), με 7 πόντους και 9 ριμπάουντ στην αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους παίκτες του να εκτελούν με 29% από την περιφέρεια, γεγονός που αποτέλεσε άλυτο πρόβλημα στη διάρκεια του αγώνα, με τέσσερις εξ αυτών να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων -οι Τομέρ Γκινάτ και Τζόρνταν Ντέιβις είχαν από 17 πόντους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ