ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάος στην Κροατία με... επικό "μπουκέτο" πρώην παίκτη του ΚΑΟΔ

Χάος στην Κροατία με... επικό "μπουκέτο" πρώην παίκτη του ΚΑΟΔ

Ένα... σπρώξιμο στον Πρέστον Νόουλς κατέληξε σε επικό "μπουκέτο" του πρώην παίκτη του ΚΑΟΔ σε αντίπαλο και σύρραξη, στη διάρκεια του αγώνα της ΚΚ Σπλιτ με τη Ζαντάρ. Με "τέσσερις εναντίον τεσσάρων" ολοκληρώθηκε το παιχνίδι (VIDEOS).

Το παιχνίδι της Ζαντάρ με την KK Σπλιτ έληξε με εκτός έδρας θρίαμβο της πρώτης με +32 (120-88). Η τελική διαφορά δεν αποτελεί την είδηση στην προκειμένη περίπτωση, κι αυτό γιατί ο Πρέστον Νόουλς έκλεψε την παράσταση με το ταλέντο του στο... μποξ.

Ο πρώην παίκτης του ΚΑΟΔ (2013) εκνευρίστηκε όταν ο Πάβλε Μαρτσίνκοβιτς τον έσπρωξε μέσα στη φάση, για να ακολουθήσουν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και στην πορεία να ξεφύγει η κατάσταση. Η αρχή έγινε μερικά σπρωξίματα και μια μπουνιά, που πάντως δεν βρήκε τον... στόχο, για να ακολουθήσει ένα επικό "μπουκέτο" στον Μάτε Κάλαϊτζιτς, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. Ο φόργουορντ των γηπεδούχων έτρεξε -με σπριντ- να ζητήσει τον λόγο από τον Πρέστον Νόουλς, ενδεχομένως αγνοώντας πως ο αντίπαλός του το... έχει στις πολεμικές τέχνες.

Η μπουνιά που δέχθηκε εν ψυχρώ τον σώριασε στο παρκέ, δίχως όμως να τον αφήσει εκεί. Αμέσως μετά σηκώθηκε και κινήθηκε εκ νέου προς τον αντίπαλό του, δίχως όμως να καταφέρει πολλά. Κι αυτό γιατί οι πάγκοι των δύο ομάδων είχαν ήδη μπουκάρει, προκειμένου να σώσουν ό,τι... σωζόταν.

Η ουσία είναι πως αποβλήθηκε η πλειοψηφία των παικτών, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να τελειώσουν με "τέσσερις εναντίον τεσσάρων" το παιχνίδι.

Για την ιστορία, στην KK Split αγωνίζεται ο πρώην παίκτης της Δόξας Λευκάδας, Ματέο Κέτζο, ενώ στη Ζαντάρ ο Πρέστον Νόουλς (είχε 17 πόντους με 7/9 σουτ μέχρι να αποβληθεί) και ο Στίβεν Γκρέι (είχε 26 πόντους με 8/10 σουτ μέχρι να αποβληθεί κι αυτός, λόγω της σύρραξης), που πριν από δύο περίπου μήνες αποχώρησε από το Λαύριο Megabolt.

Ο προπονητής της Ζαντάρ, Αρμάνις Νάγκλιτς, σχολίασε το περιστατικό με την μπουνιά του παίκτη του, εξηγώντας πως " υπήρχαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και σπρωξίματα. Ο Πρέστον (Νόουλς) ήταν αρκετά ευέξαπτος, όταν συνειδητοποίησε πως ο Πάβλε Μαρτσίνκοβιτς κατευθυνόταν προς εκείνον με πρόθεση να του επιτεθεί. Δεν είμαι χαρούμενος με ό,τι έγινε γιατί μιλάμε για αθλητές, για ένα παιχνίδι που έδειχνε η τηλεόραση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ