ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζούροβιτς: "Ο Σχορτσανίτης είναι τσίρκο!!!"

Τζούροβιτς: "Ο Σχορτσανίτης είναι τσίρκο!!!"

Ο Βλάντο Τζούροβιτς εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη μετά την αποχώρησή του από τον Ερυθρό Αστέρα. "Πείτε μου ρεαλιστικά σε ποια ομάδα έκανε καριέρα! Το καλό είναι ότι τον έδιωξαν".

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη προκειμένου να αναγεννηθεί μετά από την κακή χρονιά στη Μακάμπι. Από την άλλη πλευρά, οι Σέρβοι είδαν στο πρόσωπο του "Σόφο" τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Η Zvezda προερχόταν από την πιο πετυχημένη σεζόν της ιστορίας της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος (σ.σ. sweep στη σειρά των τελικών με την Παρτίζαν), του "Radivoj Korac Kupa" και της Αδριατικής Λίγκας ενώ "γέμισε" τη ρακέτα της με την προσθήκη του Έλληνα σέντερ, στον οποίο επιφύλαξε τρομερή υποδοχή κατά την άφιξή του στο Βελιγράδι.

Παρ' όλα αυτά, η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε πρόωρα ενώ ο Βλάντο Τζούροβιτς εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον Σχορτσανίτη. "Ο Σόφο δεν είναι παίκτης. Είναι τσίρκο! Ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή ότι η μεταγραφή του ήταν λάθος. Ίσως η απόκτησή του να ήταν καλή για το marketing και για τίποτα άλλο! Είναι βαρύς και αργός! Δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όσα ζητούν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα! Τον πήραν για να καλύψει το κενό του Μαριάνοβιτς. Πλάκα κάνετε; Δεν μπορεί, καν, να πλησιάσει τον Μπόμπαν. Πείτε μου ρεαλιστικά σε ποια ομάδα έκανε καριέρα ο Σχορτσανίτης" εξήγησε στη Novosti ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, του Άρη, του Πανιώνιου και της Δάφνης.

Η επίθεση... συνεχίζεται. "Το μόνο καλό είναι ότι τον έδιωξαν νωρίς. Νομίζω ότι ο Βλάντιμιρ Στίματς θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός. Είναι ένας παίκτης με καρδιά, σε αντίθεση με τον Σόφο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ