ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσόβιτς: "Γλιτώσαμε λεφτά από τον Σχορτσανίτη"

Τσόβιτς: "Γλιτώσαμε λεφτά από τον Σχορτσανίτη"

Η παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώθηκε πρόωρα, με τον πρόεδρο των "ερυθρόλευκων" να αναφέρεται στο "διαζύγιο" με τον "Σόφο" τονίζοντας τα... θετικά της υπόθεσης.

Πόσο έμεινε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στον Ερυθρό Αστέρα; Κοντά τρεις μήνες, εκ των οποίων μόνο ο ένας περιελάμβανε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο άλλοτε διεθνής σέντερ αποχώρησε άρον άρον από τη σερβική ομάδα, συνεχίζοντας την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις από την πρώτη φορά που φόρεσε τη φανέλα με τον "δικέφαλο".

Το "διαζύγιο" με τον 30χρονο σέντερ ήρθε πρόωρα, αλλά ανέξοδα για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι γλίτωσαν ένα σημαντικό ποσό για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Νεμπόισα Τσόβιτς (πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα) η απομπομπή του "Σόφο" έδωσε τη δυνατότητα στον Ερυθρό Αστέρα να "εξοικονομήσει περίπου 107 χιλιάδες ευρώ. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο τερματίστηκε κοινή συναινέσει. Ο παίκτης εξοφλήθηκε την Τετάρτη (9/12) και πλέον κοιτάμε μπροστά".

Κι απ' ότι φαίνεται, αυτός ο χωρισμός έκανε καλός σε αμφότερες πλευρές αφού από τη μία ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλύτερος, παλεύοντας πλέον για την πρόκρισή του στο Top 16, αφετέρου ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κάνει... θραύση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Eurocup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ