ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσεντεβίτα Ολίμπια: Ο Μπετσίροβιτς έκανε ψώνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τσεντεβίτα Ολίμπια: Ο Μπετσίροβιτς έκανε ψώνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης
EUROKINISSI

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς έχει σηκώσει μανίκια στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, με την σλοβενική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Νταν Ντούστσακ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το φυτώριο της Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει ταλέντα για κάθε... βαλάντιο και φιλοδοξία. Τα πιο βαριά ονόματα κερδίζουν μια θέση στο rotation του Πάμπλο Λάσο, υπάρχουν όμως κι αυτοί που καταλήγουν σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Αμάρ Σιλά έδειξε τον δρόμο το περσινό καλοκαίρι, ενώ ο Νταν Ντούστσακ έδωσε συνέχεια στις... εξαγωγές παικτών της "Βασίλισσας".

Ο 18χρονος γκαρντ βρισκόταν την τελευταία τριετία στα τμήματα υποδομής του ισπανικού συλλόγου, δίχως να εντυπωσιάσει και να πείσει πως αξίζει μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα -πέραν κάποιων ολιγόλεπτων συμμετοχών σε φιλικά πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει στην Σλοβενία και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσεντεβίτα Ολίμπια, στην οποία κάνει κουμάντο (ως αθλητικός διευθυντής) ο Σάνι Μπετσίροβιτς. Ο ύψους 1μ85 περιφερειακός θα αποτελέσει μία από τις λύσεις του Γιούριτσα Γκόλεματς την επόμενη σεζόν, που θα βρει τον σλοβενικό σύλλογο να παλεύει για τη διάκριση σε ABA Liga και EuroCup.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ