ΜΠΑΣΚΕΤ

Το νέο "φυντάνι" της Παρτίζαν έβαλε 7/8 τρίποντα

Το νέο "φυντάνι" της Παρτίζαν έβαλε 7/8 τρίποντα

Το καλοκαίρι, η Μπασκόνια δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Βάνια Μαρίνκοβιτς από την Παρτίζαν. Κι αν πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί η ισπανική ομάδα πάλεψε τόσο πολύ την περίπτωση του 20χρονου γκαρντ, πήραν την απάντησή τους το Σάββατο (14/10), όταν είχε 7/8 τρίποντα απέναντι στη Ζαντάρ (VIDEO).

Το όνομα του Βάνια Μαρίνκοβιτς "έπαιξε" πολύ το καλοκαίρι για την Μπασκόνια. Η ισπανική ομάδα προσέγγισε την Παρτίζαν, έδωσε ένα σεβαστό ποσό ως buy out, αλλά δεν έπεισε τους "μελανόλευκους" του Βελιγραδίου. Έτσι, ο 20χρονος γκαρντ παρέμεινε στην ομάδα του Μούτα Νίκολιτς, με την οποία κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος.

Το Σάββατο (14/10), δε, φρόντισε να θυμίσει σε όσους ενδεχομένως το είχαν ξεχάσει πως είναι το επόμενο εξαγώγιμο προϊόν της σερβικής ομάδας. Στην εκτός έδρας νίκη της Παρτίζαν επί της Ζαντάρ (104-97), είχε 33 πόντους με 6/7 δίποντα και 7/8 τρίποντα, μαζί με 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 38'21'' συμμετοχής. Το επιθετικό του ταλέντο είναι ξεκάθαρο, όπως επίσης η αυτοπεποίθηση με την οποία σουτάρει κάθε φορά που πιάνει την μπάλα στα χέρια του.

Δείτε και θα καταλάβετε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ