ΜΠΑΣΚΕΤ

Το απρόοπτο με το μικρόφωνο του Ομπράντοβιτς

Το απρόοπτο με το μικρόφωνο του Ομπράντοβιτς

Στην συνέντευξη τύπου του Final Four της Κωνσταντινούπολης ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να σχολιάσει το κοινό του παρελθόν με τον Δημήτρη Ιτούδη. Η απάντηση όμως δεν ήρθε ποτέ. Γιατί; Λόγω ενός (προσωρινά) χαλασμένου μικρόφωνου.

Η Συνέντευξη τύπου ενόψει του Final Four της Κωνσταντινούπολης ολοκληρώθηκε, αλλά παρέα με ένα μικρό απρόοπτο, με "θύμα" τον τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Σπύρος Καβαλιεράτος

Με την διαδικασία να έχει προχωρήσει αρκετά, ένας δημοσιογράφος θέλησε να ρωτήσει τον Σέρβο τεχνικό κατά πόσο σκέφτεται το γεγονός ότι για χρόνια είχε βοηθό τον - νυν τεχνικό της ΤΣΣΚΑ - Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και αν σκέφτεται τον περσινό Τελικό της EuroLeague, όταν ο "μαθητής" του τον κέρδισε.

Ο Ομπράντοβιτς λοιπόν θέλησε να απαντήσει. Και προσπάθησε να το κάνει δύο φορές, μέχρι να διαπιστώσει πως δεν ακουγόταν τίποτα από αυτά που έλεγε, αρχίζοντας να κουνάει δεξιά-αριστερά τα χέρια του, προκαλώντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους! Κάποια στιγμή λοιπόν το αντιλήφθηκαν αυτό και οι διοργανωτές και θέλησαν να του φέρουν ένα μικρόφωνο για να απαντήσει. Αυτός όμως αρνήθηκε ευγενικά. Για την ιστορία, στην επόμενη ερώτηση που του τέθηκε το μικρόφωνο λειτουργούσε κανονικά.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ