ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "αντίο" του Τάις στους φίλους της Μπάμπεργκ μέσω ενός VIDEO

Το "αντίο" του Τάις στους φίλους της Μπάμπεργκ μέσω ενός VIDEO

Ο Ντάνιελ Τάις θέλησε να ευχαριστήσει - και παράλληλα να αποχαιρετήσει - με τον δικό του τρόπο τους φίλους της Μπάμπεργκ, δημιουργώντας ένα υπέροχο VIDEO για χάρη τους.

Ο Ντάνιελ Τάις φέρεται να ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Μπόστον Σέλτικς. Πριν αποχωρήσει ωστόσο από την Ευρώπη και τη Μπάμπεργκ, ο Γερμανός θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι τον λάτρεψαν τα τρία χρόνια που πέρασε στην ομάδα.

Με ένα συγκινητικό VIDEO και ένα ξεχωριστό μήνυμα, ο Τάις είπε "αντίο" στην Μπάμπεργκ και τους φιλάθλους της.

" Έπειτα από τρία υπέροχα χρόνια με την φανέλα της Μπάμπεργκ, ήρθε η στιγμή να πω αντίο στην #Freakcity και να ετοιμαστώ για νέες προκλήσεις. Ο δικός μου στόχος αλλά και της ομάδας ήταν να φέρουμε πίσω τίτλους στη Μπάμπεργκ το 2014 και τα καταφέραμε μαζί. Τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Είμαι απλώς περήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας. Είχα πάντα 100% στήριξη, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές και δεν θα σας ξεχάσω. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω!

Η Μπάμπεργκ έγινε το σπίτι μου και η οικογένειά μου και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην ζωή μου. Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά." έγραψε μεταξύ άλλων ο Τάις.

Δείτε και το σχετικό VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ