ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέσσερις και σήμερα για Περπέρογλου

Τέσσερις και σήμερα για Περπέρογλου
TWITTER_HAPOEL

Τις τελευταίες ημέρες του στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ φέρεται να περνάει ο Στράτος Περπέρογλου, με τη Walla!Sport να αναφέρει πως ο 33χρονος φόργουορντ αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Στη "γωνία" η ΑΕΚ για τον παίκτη!

Ανήμερα της ολοκλήρωσης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Χαπόελ Ιερουσαλήμ στο EuroCup (σ.σ.: η χρονιά τελείωσε με εκτός έδρας ήττα από τη Γαλατάσαραϊ, με 87-68), η Walla!Sport επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα της αποχώρησης του Στράτου Περπέρογλου από την ομάδα. Οι "κόκκινοι" δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να γίνεται προσπάθεια για ελάφρυνση του προϋπολογισμού τους.

Η αρχή έγινε με τον Όστιν Ντέι και τον Άλεν Όμιτς, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστεί το κύμα φυγής με την αποχώρηση του 33χρονου φόργουορντ. Όπως επισημαίνεται μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα, η συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το καλοκαίρι επιτρέπει σε κάθε μία να "σπάσει" το συμβόλαιο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Πράγμα που σημαίνει πως εφόσον η Χαπόελ Ιερουσαλήμ θέλει όντως να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να το κάνει άμεσα.

Κάπου εδώ, εμπλέκεται μάλιστα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν γνωστοποιήσει στην πλευρά του παίκτη την επιθυμία τους να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (με ενδεχόμενη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο). Ο Στράτος Περπέρογλου είναι ενήμερος λοιπόν για τη δυνατότητα άμεσης εύρεσης ομάδας, πλην όμως θα πρέπει να περιμένει τις κινήσεις της Χαπόελ Ιερουσαλήμ πριν κινηθεί πιο έντονα.

Αντίστοιχα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρατηρούν τις εξελίξεις στις σχέσεις του με την ισραηλινή ομάδα, έχοντας καταστήσει σαφές πως ενδιαφέρονται για εκείνον μόνο σε περίπτωση που εξασφαλίσει την ελευθερία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ