ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Τζόρτζεβιτς από την Μπάγερν

Τέλος ο Τζόρτζεβιτς από την Μπάγερν

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόλυσή του.

Ο αποκλεισμός από την Νταρουσάφακα στην ημιτελική φάση του EuroCup φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ιθυνόντων της Μπάγερν στο πρόσωπο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόλυσή του.

Η αποτυχία να προκριθεί η βαυαρική ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης σε συνδυασμό με την ένταση που υπήρχε στις σχέσεις του Σέρβου τεχνικού με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μάρκο Πέσιτς, είναι οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν τελικά στην απομάκρυνση του Τζόρτζεβιτς από τον πάγκο της ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή την στιγμή η Μπάγερν είναι πρώτη στην βαθμολογία του γερμανικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 23-2, με την δεύτερη Άλμπα Βερολίνου να ακολουθεί με ρεκόρ 21-4, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας. Οι εγχώριες επιτυχίες όμως δεν αρκούσαν για να διατηρήσει την θέση του ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, αφού στην Μπάγερν είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ο βασικός στόχος ήταν η επιτυχία στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ