ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα... καλύτερα από το ντεμπούτο των αδερφών Μπολ

Τα... καλύτερα από το ντεμπούτο των αδερφών Μπολ

Ο ΛιΆντζελο και ο ΛαΜέλο Μπολ τα... έσπασαν στο επαγγελματικό ντεμπούτο τους με την Βιτάουτας στο λιθουανικό πρωτάθλημα. Δείτε τι έκαναν στον αγώνα με την Λιετκάμπελις (VIDEO).

Η προσγείωση στην πραγματικότητα ήρθε μάλλον απότομα για τα αδέρφια Μπολ, τον 19χρονο ΛιΆντζελο και τον 16χρονο ΛαΜέλο, οι οποίοι πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου το επαγγελματικό ντεμπούτο τους στο λιθουανικό πρωτάθλημα. Τα δύο αδέρφια έπαιξαν λίγο στην ήττα της Βιτάουτας από την Λιετκάμπελις (86-95) και είχαν μηδαμινή συνεισφορά , καθώς στα 14,5 λεπτά που πάτησαν μαζί το παρκέ, είχαν 0/7 σουτ (0/4 ο ΛιΆντζελο και 0/3 ο ΛαΜέλο).

Ουσιαστικά ο μόνος που είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι ήταν ο ΛαΜέλο, ο οποίος παρότι ξεκίνησε το παιχνίδι με ερ-μπολ τρίποντο, έκανε στην τρίτη περίοδο ένα κλέψιμο και στη συνέχεια της φάσης έδωσε και μία όμορφη πάσα σε συμπαίκτη του -που του χάλασε την ασίστ με άστοχο λέι-απ. Ο ΛαΜέλο έκανε μάλιστα και ένα κάρφωμα στη λήξη της τρίτης περιόδου, ήταν όμως εκπρόθεσμο...

Η πρώτη "παράσταση" των αδερφών Μπολ συνοδεύτηκε με την έκτη σερί ήττα της Βιτάουτας στο λιθουανικό πρωτάθλημα, όπου παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας ρεκόρ 4-15. Το επόμενο παιχνίδι της Βιτάουτας είναι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου κόντρα στην Πιένο Ζβάιγκζντες.

Photo credits: AP Photo/Liusjenas Kulbis

Δείτε τι έκαναν τα αδέρφια Μπολ στην πρώτη τους εμφάνιση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ