Συνάντηση της FIBA με την UEFA για τις εθνικές ομάδες

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε ο γενικός γραμματέας της FIBA και μέλος της ΔΟΕ, Πάτρικ Μπάουμαν. Στο... τραπέζι -μεταξύ άλλων- το θέμα των εθνικών ομάδων.

Την ευκαιρία να εκφράσει τις σκέψεις της για το θέμα των εθνικών ομάδων και το πως οι συγκεκριμένοι αγώνες πρέπει να "συνδέονται" με τις αναμετρήσεις των συλλόγων, είχε η UEFA στη συνάντηση με τη FIBA.

Ο Πάτρικ Μπάουμαν αποδέχτηκε την πρόσκληση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν κι οι δύο πλευρές συζήτησαν όλα τα "φλέγοντα" θέματα.

"Ο γενικός γραμματέας της FIBA και μέλος της ΔΟΕ, Πάτρικ Μπάουμαν ήταν ο επικεφαλής μία αντιπροσωπείας του Παγκοσμίου Συμβουλίου, που συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ενωσης, στη Νιόν.

H συνάντηση, που ήρθε ως αποτέλεσμα της πρόσκλησης του κ.Τσέφεριν στον Πάτρικ Μπάουμαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Eurobasket 2017 της Τουρκίας, κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και υπογράμμισε τη σημασία των αθλητικών κοινωνικών αξιών στην σημερινή κοινωνία. Δημιούργησε επίσης την πλατφόρμα στις δύο Ομοσπονδίες να ανταλλάξουν ιδέες για τον τρόπο ανάπτυξης των σπορ στην Ευρώπη.

Συζητήθηκαν οι τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σπορ στην Ευρώπη, και ιδιαίτερα η σημασία της εξεύρεσης της σωστής ισορροπίας μεταξύ των διασυλλογικών διοργανώσεων και αυτές των εθνικών ομάδων, για την καλύτερη προστασία των συμφερόντων των σπορ γενικότερα.

Ο Ματέι Ερίαβετς και ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Σλοβενίας αντίστοιχα, ήταν παρόντες στη συνάντηση, δίνοντας την ευκαιρία στον συμπατριώτη τους, κύριο Τσέφεριν  να τους συγχαρεί ακόμα μία φορά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τη Σλοβενία στο Eurobasket 2017", αναφέρει η FIBA στην επίσημη ιστοσελίδα της.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24