ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησαν να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Ισραήλ

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου, ενώ το πρωτάθλημα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ρίξει αυλαία στις 31 Ιουλίου.

Νέα σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ισραήλ ανάμεσα στην Ένωση Παικτών και το προεδρείο της Λίγκας, κατά την οποία αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος

Οι προπονήσεις αναμένεται να επαναρχίσουν την 1η Ιουνίου, ενώ αν όλα πάνε καλά το πρωτάθλημα θα τελειώσει στις 31 Ιουλίου. Φυσικά θα πρέπει να τονιστεί ότι τον τελευταίο λόγο έχει το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Αν και αρχικά υπήρχε ως σκέψη τα παιχνίδια να διεξαχθούν σε δύο γήπεδα, τελικά κρίθηκε σκόπιμο όλες οι ομάδες να χρησιμοποιήσουν τις έδρες τους. Εξυπακούεται βέβαια πως όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Πρόθεση των περισσοτέρων ομάδων είναι από την επόμενη κιόλας εβδομάδα να καλέσουν στο Ισραήλ τους ξένους παίκτες, που με την άφιξή τους στη χώρα θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στη "Winner League" με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βρίσκεται στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Γιάννη Καστρίτη σε αυτόν της Χάποελ Τελ Αβίβ και τον Στέφανο Δέδα να προπονεί τη Χάποελ Χολόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ