ΜΠΑΣΚΕΤ

"Στροφή" σε Πιέρ Τζάκσον από τη Μακάμπι

"Στροφή" σε Πιέρ Τζάκσον από τη Μακάμπι

Με την περίπτωση του Ταϊρίς Ράις να έχει μείνει στάσιμη, στη Μακάμπι κοιτάνε για εναλλακτικές λύσεις, με το όνομα του Πιέρ Τζάκσον να είναι το πρώτο που ξεχώρισε.

Η Μακάμπι θα ήθελε πάρα πολύ να είναι ο Ταϊρίς Ράις ο βασικός πλέι-μέικερ της ομάδας τη νέα σεζόν. Με τον Αμερικανό γκαρντ ωστόσο να μην έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και το συμβόλαιό του να είναι τεράστιο (κοντά στο 1.5 ευρώ), στη "ομάδα του λαού" εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η "ομάδα του λαού" έχει προσεγγίσει τον Πιέρ Τζάκσον (25 χρονών, 1.80 μέτρα, πόιντ γκαρντ).

Ο Τζάκσον αυτή την περίοδο αγωνίζεται στο Summer League του Las Vegas, ψάχνοντας για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, έχοντας μάλιστα 15.8 πόντους μέσο όρο με την φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς. Σύμφωνα ωστόσο με τους Ισραηλινους, ο εκπρόσωπος του παίκτη υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει μία συμφέρουσα συμφωνία, τότε η πρώτη επιλογή του θα είναι η Μακάμπι.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τζάκσον αγωνίστηκε στην Κροατική Τσεντεβίτα, τους Τέξας Λέτζεντς στην D-League, αλλά και στο ΝΒΑ με την φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ