ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Κόσοβο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Στο Κόσοβο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Κόσοβο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της KB Trepça για συνεργασία μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Από την Τυνησία, στο Κόσοβο. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος παρέτεινε την παρουσία του στο εξωτερικό, αφού έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της KB Trepça για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος τεχνικός, που πριν μερικούς μήνες κατέκτησε το Κύπελλο Τυνησίας με την El Sahel αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας από το Κόσοβο, με σκοπό να την οδηγήσει στη διάκριση, αφού δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Η αγορά του Κοσόβου φαίνεται ιδιαίτερα δεκτική τα τελευταία χρόνια σε "δικά μας" παιδιά αφού ο "Πάπι" δεν είναι ο πρώτος που θα εργαστεί στη χώρα, μιας κι είχε προηγηθεί ο Τόνι Κωνσταντινίδης, τη στιγμή που ο Ευθύμης Τσακαλέρης είχε αγωνιστεί για μικρό χρονικό διάστημα στη χώρα.

Με δεδομένες τις ικανότητες και την εμπειρία του από... δύσκολες αποστολές, ο πρώην προπονητής -μεταξύ άλλων- της ΑΕΚ θα επιδιώξει να φτάσει ψηλά με την KB Trepça, διεκδικώντας τους εγχώριους τίτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ