ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο γ' γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη (4/7) θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο η κλήρωση των ομίλων του EuroCup Women, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο γ' γκρουπ δυναμικότητας.

Στο γ' γκρουπ δυναμικότητας μπήκε ο Ολυμπιακός για το EuroCup Women της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι "ερυθρόλευκες" ενημερώθηκαν τη Δευτέρα (3/7) για τη θέση τους σε αυτό, ενώ μία μέρα αργότερα (4/7) θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο η κλήρωση της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι σαράντα (40) ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα, έχουν χωριστεί σε δύο περιφέρειες, οι οποίες είναι είναι δομημένες με γεωγραφικά κριτήρια. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται λοιπόν στο γ' γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με την Ενέργκα Τόρουν (Πολωνία), την Ενισέι (Ρωσία), την PBC Μόσχας (Ρωσία) και την Σλέζα Βρότσλαβ (Πολωνία) στη δική του περιφέρεια, ενώ στην άλλη βρίσκονται η Καρολό (Γαλλία), η Μπελφιούς Ναμούρ (Βέλγιο), η Βίρτους Εϊρένε (Ιταλία), η Τσέγκλεντ (Ουγγαρία) και η Φριμπούργκ (Ελβετία).

Πέραν του Ολυμπιακού, ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει ακόμη για τη Χατάι της Κατερίνας Χατζηδάκη, η οποία βρίσκεται στο β' γκρουπ δυναμικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ