ΜΠΑΣΚΕΤ

Στήριξη σε "παράθυρα" και Champions League από την FIBA

Στήριξη σε "παράθυρα" και Champions League από την FIBA
FIBA

H FIBA εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στο νέο σύστημα διεξαγωγής των προκριματικών των Εθνικών ομάδων και στο Basketball Champions League, ενώ απέρριψε, όπως αναμενόταν, την τελευταία πρόταση της EuroLeague.

Το συμβούλιο της FIBA Europe συνεδρίασε στο Ρέκιαβικ και απέρριψε ομόφωνα την τελευταία πρόταση της EuroLeague , ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση της για την απήχηση των "παραθύρων" και του Basketball Champions League.

H απόφαση πάρθηκε ομόφωνα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου της FIBA Europe στο Ρέκιαβικ - πόλη που επιλέχθηκε για τιμηθεί η μνήμη του Όλαφουρ Ράφνσον - τονίζοντας πως αυτή θα έβλαπτε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ τα μέλη του συμβουλίου εξέφρασαν την ανησυχία τους για την στάση της ECA.

Επίσης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απήχηση που είχαν τα "παράθυρα" του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 από τους φιλάθλους, καθώς τα γήπεδα στην Ευρώπη είχαν πληρότητα 80%, ενώ δεν έκρυψαν και την ικανοποίησή τους για το επίπεδο του Basketball Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ