ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην εθνική ομάδα της Αλβανίας ο Κωνσταντινίδης

Στην εθνική ομάδα της Αλβανίας ο Κωνσταντινίδης

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (11/3) με τη συμφωνία να ανακοινώνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τιράνων.

Στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αλβανίας θα κάθεται από εδώ και στο εξής ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, καθοδηγώντας την στα προκριματικά του Eurobasket 2017. Ο Κύπριος προπονητής, που στο παρελθόν εργάστηκε στη Ρουμανία , ήρθε σε συμφωνία με την ομοσπονδία της χώρας, η οποία τον παρουσίασε στους δημοσιογράφους σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τιράνων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ομοσπονδιακού της Αλβανίας, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης σχολίασε πως " υπάρχουν εφτά με οκτώ παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό και θα ήθελα να τους ενσωματώσω στην ομάδα και να αποτελέσουν το βασικό κορμό της. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε στο πρωτάθλημα της χώρας, ενώ θα εξετάσουμε και παίκτες από τις ΗΠΑ με αλβανικές ρίζες, ειδικά στο ΝCAA, με στόχο να φέρουμε αυτά τα παιδιά κοντά στην εθνική ομάδα", ενώ κατέληξε λέγοντας:

" Μεγαλύτερη πρόκληση αποτελεί το γεγονός πως η ομάδα ήταν ανενεργή τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία συμμετοχή της σε διεθνή διοργάνωση έγινε το 2012, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2013. Από την άλλη, αισθάνομαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω μια ομάδα που θέλει να κάνει καινούριο ξεκίνημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ