ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ελβετία o αδελφός του Θον Μέικερ

Orangeville Prep's Matur Maker #5 shoots a free throw against Phelps Academy during their Big Apple Basketball Classic high school basketball game in Manhattan, NY on Saturday, January 17,  2015.  (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Ο Ματούρ Μέικερ, αδελφός του Θον Μέικερ των Bucks, αιφνιδίασε πολύ κόσμο, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Ο Ματούρ Μέικερ (20 χρονών, 2.08 μέτρα, φόργουορντ) έκανε την έκπληξη. Έχοντας κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του, ο Αυστραλός φόργουορντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία και την Γιούνιον Νιουτσάτελ.

Ο αδελφός του - συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Bucks - Θον Μέικερ είχε δηλώσει διαθεσιμότητα στο φετινό NBA Draft, ωστόσο τελευταία στιγμή απέσυρε την συμμετοχής του όταν διαπίστωσε ότι δύσκολα θα τον επέλεγε κάποια ομάδα. Ενώ όμως αρκετός κόσμος περίμενε ότι θα επέλεγε κάποιο πιο προηγμένο πρωτάθλημα και ενδεχομένως να εξέταζε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας, ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία.

AP Photo/Gregory Payan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ