ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Άλμπα Βερολίνου ο Στέφαν Πένο

Στην Άλμπα Βερολίνου ο Στέφαν Πένο

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Στέφαν Πένο, παραχωρήθηκε από τη Μπαρτσελόνα στην Άλμπα Βερολίνου, υπογράφοντας ένα... περίεργο συμβόλαιο.

Την στιγμή που ο αειθαλής Αϊτο Γκαρσία Ρενέσες ανέλαβε πριν μερικούς μήνες καθήκοντα πρώτου προπονητή στην Άλμπα Βερολίνου ξεκαθάρισε ότι θέλει να του φέρουν έναν ταλαντούχο παίκτη για να τον εξελίξει. Αυτός ο παίκτης λοιπόν είναι ο Στέφαν Πένο!

Όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος Σέρβος γκαρντ συμφώνησε να μετακινηθεί από τη Μπαρτσελόνα στην Άλμπα Βερολίνου, όπου και θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι παραχωρήθηκε κάτω από ένα περίεργο καθεστώς, αφού δεν είναι ακριβώς δανεικός, αλλά ούτε έχει πουληθεί κιόλας!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο Πένο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Άλμπα, αλλά σε αυτό έχει συμπεριληφθεί ένας όρος που αναφέρει ότι μπορεί να αποχωρήσει μετά το τέλος του πρώτου χρόνου και να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα! Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει οι Καταλανοί να του εγγυηθούν εκείνη την στιγμή ότι θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας και δεν θα παίξει τον ρόλο του... ασανσέρ ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη ομάδα όπως είχε την σεζόν που ολοκληρώθηκε!

Όπως και να έχει, αυτή η μετακίνηση είναι δεδομένο ότι μόνο καλό θα κάνει σε όλες τις πλευρές. Όσο για το τι θα ακολουθήσει; Αυτό θα το ξέρουν όλοι σε έναν χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ