ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Μπάμπεργκ ο Πάρις Λι που "κόπηκε" από την ΑΕΚ

Στη Μπάμπεργκ ο Πάρις Λι που "κόπηκε" από την ΑΕΚ
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον Πάρις Λι, τα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου, όμως, ήταν διαφορετικά κι έτσι ο Αμερικανός γκαρντ αναζήτησε αλλού το μέλλον του. Κι η Μπάμπεργκ δεν έχασε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει ήδη δουλειά και σχεδιάζουν την ΑΕΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Πάρις Λι, καθώς όπως διαβάσατε στο Sport24.gr ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε διαφορετικό πλάνο κι έτσι δεν επισημοποιήθηκε η συμφωνία που υπήρχε με τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Πάρις Λι, όμως, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα παίξει στη Γερμανία, με τη Μπάμπεργκ να ανακοινώνει την απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε φέτος 12.9 πόντους και 5.1 ασίστ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League, ενώ στο Βέλγιο είχε 11.5 πόντους και 5.3 τελικές πάσες στη στατιστική του ανά παιχνίδι.

Ο Λι στη Μπάμπεργκ θα δουλέψει με τον Ρόελ Μορς, δηλαδή τον προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε και στην Άντβερπ, με τη βελγική ομάδα να φτάνει μέχρι το Final 4 του BCL.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ