ΜΠΑΣΚΕΤ

Στάνταμαϊρ: "Χαποέλ, ΝΒΑ ή απόσυρση"

Στάνταμαϊρ: "Χαποέλ, ΝΒΑ ή απόσυρση"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "New York Post" o Αμαρε Στάνταμαϊρ τόνισε ότι στο μυαλό του υπάρχουν τρία σενάρια ενόψει της νέας σεζόν, με ένα από αυτά να είναι η επιστροφή στο ΝΒΑ.

Εχοντας μόλις κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του με την φανέλα της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Αμάρε Στάνταμαϊρ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "New York Post", όπου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, αλλά μίλησε και για το μέλλον του. Και αυτά που είπε σίγουρα είχαν ενδιαφέρον.

" Ένιωσα υπέροχα όταν έπειτα από μία μεγάλη σεζόν σήκωσα το τρόπαιο του πρωταθλητή" δήλωσε αρχικά ο Στάνταμάιρ, πριν περάσει στο "ψητό" και αποφασίσει να μιλήσει για τις σκέψεις του ενόψει της επόμενης σεζόν.

" Δεδομένου ότι έπαιξα εδώ και κέρδισα το πρωτάθλημα εδώ, θα μπορούσα απλώς να αποσυρθώ και να αποχωρήσω από την δράση ως πρωταθλητής" υποστήριξε αρχικά ο άλλοτε All Star φόργουορντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη επιλογή. Μία άλλη επιλογή θα ήταν να παίξω σε μία ομάδα του ΝΒΑ που θα έχει ανάγκη από έναν ποιοτικό ψηλό με ηγετικές ικανότητες. Ή μπορώ απλώς να επιστρέψω στο Ισραήλ για να υπερασπιστώ τον τίτλο και να προσπαθήσω για το back-to-back. Αυτές είναι οι τρεις επιλογές μου αυτή τη στιγμή".

Μένει να φανεί τώρα ποιον από τους τρεις δρόμους θα ακολουθήσει ο Στάνταμαϊρ, ο οποίος αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το περσινό καλοκαίρι είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από το ΝΒΑ για να έρθει στην Ευρώπη και την Χαποέλ Ιερουσαλήμ, με σκοπό να κλείσει εκεί την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ