ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα ημιτελικά με την Μπάμπεργκ η Μπάγερν Μονάχου

Στα ημιτελικά με την Μπάμπεργκ η Μπάγερν Μονάχου
EUROKINISSI

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 90-70 τους Σκαϊλάινερς, έκανε το 3-2 στην προημιτελική σειρά του γερμανικού πρωταθλήματος και πλέον στρέφει την προσοχή της στις "μάχες" με την Μπάμπεργκ.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε των Σκαϊλάινερς με 90-70 στο... τάι μπρέικ της α' φάσης των playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει έχοντας το πλεονέκτημα έδρας την Μπάμπεργκ.

Οι Σκαϊλάινερς αιφνιδίασαν την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς στην αρχή της αναμέτρησης, καθώς προηγήθηκαν με 16-26 στο 10', αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν τα... πατήματά τους. Η Μπάγερν Μονάχου έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 39-37, η συμπλήρωση των 30' την βρήκε στο +7 (59-52) και στην τέταρτη περίοδο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της.

Ο Στέφαν Γιόβιτς πήρε το... βραβείο του MVP του πέμπτου αγώνα της σειράς, καθώς σημείωσε 19 πόντους, έδωσε 10 ασίστ και μάζεψε 7 ριμπάουντ, ενώ οι νικητές είχαν ακόμα πέντε παίκτες που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων (Κάνιγκχαμ 15π., Ρέντινγκ 13π., Τζέντοβιτς 12π., Μπούκερ 12π., Μπαρτέλ 11π.). Στο άλλο ματς της ημέρας η Αλμπα Βερολίνου νίκησε με 85-68 την Όλντενμπουργκ, έκανε κι εκείνη με την σειρά της το 3-2 στην προημιτελικ΄ησειρά και προκρίθηκε στους "4".

Τα ζευγάρια των ημιτελικών σειρών του γερμανικού πρωταθλήματος:

Μπάγερν Μονάχου - Μπάμπεργκ

Άλμπα Βερολίνου - Λούντβιχσμπουργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ