ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ στην Τσεντεβίτα με Αράποβιτς

Σοκ στην Τσεντεβίτα με Αράποβιτς

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κροατικού μπάσκετ, ο Μάρκο Αράποβιτς της Τσεντεβίτα, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στον αγώνα με την Παρτιζάν και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και το τέλος του 2017 (VIDEO).

Η Τσεντεβίτα πήρε την πρόκριση για τον Τελικό της Αδριατικής Λίγκας με 2-1 νίκες, επικρατώντας με 87-78 της Παριτζάν στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης. Μετά το τέλος του αγώνα ωστόσο υπήρχε ένα συναίσθημα χαρμολύπης, αφού όλοι ήξεραν ότι στον Τελικό δεν θα είχαν μαζί τους τον Μάρκο Αράποβιτς. Βασικά, δεν θα τον έχουν καιρό για πολύ καιρό ακόμα.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κροατικού μπάσκετ και ήταν μέλος της Εθνικής Κροατίας στους τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια του αγώνα σε μία προσπάθειά του να κόψει ένα σουτ του Μίκαλο Άντριτς. Ένας τραυματισμός που φάνηκε από την αρχή ότι είναι σοβαρός, τόσο από την πτώση του στο παρκέ, όσο και από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του.

Τα νέα έγιναν ακόμα χειρότερα στην συνέχεια, όταν η Τσεντεβίτα ανακοίνωσε πως ο Αράποβιτς θα μείνει εκτός δράσης 7-8 μήνες (!) κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει το 2018. Και αυτό σημαίνει ακόμα ότι ο γιος του Θρυλικού Κροάτη σέντερ, Φράνιο Αράποβιτς, θα πρέπει να αφήσει κατά μέρους τις σκέψεις του για να δηλώσει συμμετοχή στο προσεχές ντραφτ του ΝΒΑ όπως σκόπευε, με τις προβλέψεις να τον θέλουν να καταλήγει στο τέλος του δεύτερου γύρου.

Την φετινή σεζόν ο Αράποβιτς είχε 7.8 πόντους και 3.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16.5 λεπτά συμμετοχής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ