ΜΠΑΣΚΕΤ

Σερβία: Ο Κρστιτς αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στην Ομοσπονδία

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τρία χρόνια αφότου αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του, ο Νέναντ Κρστιτς επιστρέφει στον χώρο. Αυτή τη φορά ως τεχνικός διευθυντής των μικρών εθνικών ομάδων της Σερβίας.

Νέα καριέρα για τον Νέναντ Κρστιτς. Παραγοντική, αφού πλέον είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των μικρών εθνικών ομάδων της Σερβίας. Ο βετεράνος σέντερ έχει αποσυρθεί από τα παρκέ εδώ και τρία χρόνια, νικημένος από τους τραυματισμούς. Η ρήξη χιαστού που υπέστη στις 14 Ιουνίου 2015 δεν τον άφησε να επιστρέψει στα γνώριμα -υψηλά- επίπεδα απόδοσης, κάτι που άλλωστε φάνηκε από το γεγονός πως έλυσε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τη Γαλατάσαραϊ ένα χρόνο αργότερα, μέσα σε δύο μήνες.

Μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από την "τσιμ μπομ" αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, εκεί όπου ασχολήθηκε κατά βάση με τα αμπέλια του και την παραγωγή ποτών.

Επειδή όμως, το μπασκετικό μικρόβιο είναι πολύ ισχυρό, κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ζήσει για πολύ μακριά από τα παρκέ. Κι έτσι, αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η σερβική ομοσπονδία προκειμένου να γίνει τεχνικός διευθυντής στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας. Ένας ρόλος πολύ σημαντικός για τους " όρλοβι" που στοχεύουν κάθε καλοκαίρι στην ανάδειξη παικτών μέσα από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

" Ο πρώην διεθνής παίκτης αντιλαμβάνεται τη σημασία της θέσης, κι ειδικά του γεγονότος πως η επιτυχία στις μικρές εθνικές ομάδες δεν μετριέται μόνο από τα μετάλλια, αλλά από το πόσοι εκ των παικτών θα μπορέσουν στο μέλλον να επανδρώσουν την εθνική ανδρών" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της KSS.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ