ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε... Μπολ mode όλη η Λιθουανία

Σε... Μπολ mode όλη η Λιθουανία

Τους ΛιΑντζελο και ΛαΜέλο Μπολ παρουσίασε την Παρασκευή (5/1) η Βιτάουτας, με τις ερωτήσεις προς τους δύο παίκτες και τον πατέρα τους να φτάνουν μέχρι την... προσωπική τους ζωή (VIDEO).

Κατά πόδας ακολουθούν τον ΛιΑντζελο και τον ΛαΜέλο Μπολ οι δημοσιογράφοι εδώ και δύο μέρες, στη Λιθουανία. Τα δύο αδέρφια αποτελούν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Βιτάουτας, η οποία τους παρουσίασε την Παρασκευή (5/1) σε μία αίθουσα ξενοδοχείου, στην οποία επικράτησε το... αδιαχώρητο.

Κι αυτό γιατί πέρα από τους ντόπιους δημοσιογράφους, στο Πριενάι βρίσκονται εδώ και δύο μέρες δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ, οι οποίοι μεταφέρουν κάθε βήμα των δύο παικτών και του πατέρα τους, ΛαΒαρ, ο οποίος βάλθηκε να τους κάνει επαγγελματίες, με πρώτο σταθμό την LKL. Κατά την παρουσίαση των δύο παικτών, ο πρόεδρος της λιθουανικής ομάδας προσέφερε μία φανέλα στον ΛαΒαρ με το Νο99, με τον πρεσβύτερο της παρέας να λέει γελώντας πως " θα επιστρέψω στην δράση, έτσι όπως πάει".

Σε... Μπολ mode όλη η Λιθουανία

Μέσα σε όλα, μία δημοσιογράφος δεν δίστασε να ρωτήσει τον ΛιΑντζελο αν... είναι ελεύθερος. "Έχει κοπέλα, μου αρέσεις" αποκρίθηκε, με τον... μεσαίο αδερφό της οικογένειας να απαντά σαστισμένος πως " δεν θα το σχολιάσω".

Κι αν οι δημοσιογράφοι, οι διοικούντες και η τοπική κοινωνία έχουν υποδεχθεί με ιδιαίτερη θέρμη τους δύο νέους παίκτες της Βιτάουτας, το αυτό δεν ισχύει για όλους τους παίκτες της λιθουανικής ομάδας, με τον Τόμας Ντίμσα να είναι ο πρώτος που δημοσιοποίησε τις ενστάσεις του για τη μεταγραφή τους, τονίζοντας πως " είμαστε στην προπόνηση και υπάρχουν δεκάδες άτομα με κάμερες, φωτογραφικές μηχανές και άλλα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα όλου αυτού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ