ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε κρίσιμη κατάσταση παίκτης της εθνικής U18 της Λετονίας

Σε κρίσιμη κατάσταση παίκτης της εθνικής U18 της Λετονίας

Ο Νταβίντς Βίκσνε, ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε την κατάκτηση της 2ης θέσης του Eurobasket U18 με την Λετονία, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από έκρηξη υγραερίου.

Ο Ντάβιντς Βίκσνε - ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έζησε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του - νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Sportando.

Ο 18χρονος Λετονός γκαρντ, ο οποίος ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Eurobasket U18, είναι στο νοσοκομείο, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (8/8) έπειτα από διαρροή υγραερίου έγινε έκρηξη. Ο ένας από τους τοίχους μίας κατοικίας - όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Λετονία - κατέρρευσε, ενώ δεν διευκρινίζεται αν το σπίτι που έγιναν οι ζημιές, ήταν η οικία του παίκτη. Αρχικά υπήρχαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από την έκρηξη, αλλά προς το παρόν δεν έχουν επαληθευτεί οι πληροφορίες αυτές και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ "αποσύρθηκε" από το διαδίκτυο.

Ο Βίκσνε πάντως τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Λετονίας δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του νεαρού γκαρντ, καθώς αρκέστηκε να πει πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ