ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρογκαβόπουλος, Αντετοκούνμπο, Ζευγαράς και Κλωνάρας στο Basketball Without Borders

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Άλεξ Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Κλωνάρας, Θωμάς Ζευγάρας και Αλεξέι Ποκουσέβσκι θα είναι οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ στο Basketball Without Borders στο Βελιγράδι.

Σπουδαία τιμή για το ελληνικό μπάσκετ, αφού τέσσερις Έλληνες παίκτες θα δώσουν το παρών στο Basketball Without Borders που θα διεξαχθεί φέτος στο Βελιγράδι (15-18/8) με τη συμμετοχή των καλύτερων 17χρονων παικτών στην Ευρώπη!

Ο λόγος για τους Νίκο Ρογκαβόπουλο (ΑΕΚ), Άλεξ Αντετοκούνμπο (Dominican High School), Δημήτρη Κλωνάρα (ΠΑΟΚ) και Θωμά Ζευγαρά (Ολυμπιακός) οι οποίοι έλαβαν πρόσκληση και θα πάρουν μέρος στο καμπ. Μαζί τους θα είναι και ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι (Σερβία - Ολυμπιακός).

Το συγκεκριμένο καμπ γίνεται υπό την αιγίδα του ΝΒΑ και διεξάγεται για πρώτη φορά στο Βελιγράδι. Σε αυτό αναμένεται μεταξύ άλλων να πάρουν μέρος παίκτες που ήδη έχουν κάνει θόρυβο στις μικρές ηλικίες, όπως ο Τομ Ντιγκμπέ (Γαλλία - Μπαρτσελόνα), ο Ντένι Αβντίγια (Ισραήλ - Μακάμπι) και ο Πάβελ Ζακχάροβ (Ρωσία - Ζενίτ), αλλά όχι η "μαγικη" τριάδα των Γάλλων (Τίο Μαλεντόν, Μάλκολμ Καζαλόν και Κίλιαν Χέιζ) οι οποίοι θα βρίσκονται με τις ομάδες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ