ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρίτας Βίλνιους: Ο Τony G παραιτήθηκε, γιατί φόρεσε καπέλο της Ζάλγκιρις

Ρίτας Βίλνιους: Ο Τony G παραιτήθηκε, γιατί φόρεσε καπέλο της Ζάλγκιρις

Ο Αντάνας Γκουόγκα, ευρύτερα γνωστός ως Tony G, παραιτήθηκε από την προεδρία της Ρίτας Βίλνιους ύστερα από την "επίθεση" που δέχθηκε για ένα καπέλο της Ζάλγκιρις.

Ο Αντάνας Γκουόγκα, ένας από τους διασημότερους επαγγελματίες παίκτες πόκερ στον κόσμο, υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία της Ρίτας Βίλνιους, η οποία πλέον αναζητά τον νέο της διοικητικό ηγέτη.

Ο Tony G, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, έδωσε το "παρών" στη Zalgirio Arena στην τρίτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της EuroLeague μεταξύ της Ζάλγκιρις και της Φενέρμπαχτσε, ενώ φόρεσε κι ένα καπέλο της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση μερίδας οπαδών της Ρίτας Βίλνιους.

Ο Tony G, ο οποίος ως παράγοντας και χορηγός έχει προσφέρει πολλά στο λιθουανικό μπάσκετ, ύστερα από την διαδικτυακή "επίθεση" που δέχθηκε, παραιτήθηκε από την προεδρία της Ρίτας Βίλνιους και μεταξύ άλλων έγραψε στο Facebook πως "υποστηρίζω τις λιθουανικές ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να υποστηρίζω τις λιθουανικές ομάδες και το όμορφο μπάσκετ; Αφού αυτό σας ενοχλεί τόσο, παραιτούμαι. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πρόεδρο που μισεί την Ζάλγκιρις. Καλή τύχη".

Επίσης, ο Λιθουανός παράγοντας, επιχειρηματίας κι επαγγελματίας παίκτης πόκερ ενημέρωσε με επιστολή του το διοικητικό συμβούλιο της Ρίτας Βίλνιους για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον προεδρικό της θώκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ