ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Μιλήσαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Αδριατική"

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Μιλήσαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Αδριατική"

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει κτυπήσει την πόρτα της Αδριατικής Λίγκας, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να ακολουθήσει τους ερυθρόλευκους στη διοργάνωση και ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει.

"Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας. Συνομίλησα με τον τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, ο οποίος μου εξέφρασε τις προθέσεις της ομάδας του", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σέρβος παράγοντας στην εφημερίδα "Novosti", ενώ αναφερόμενος στην πιθανή συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα τόνισε επίσης πως "μία από τις προϋποθέσεις είναι ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί στην διοργάνωση τουλάχιστον για τρία χρόνια. Τους χρειαζόμαστε όλους, οι ομάδες που απαρτίζουν την Αδριατική Λίγκα είναι σκεφτούν και αν επιδείξουν μάι κοινή στάση, αλλά είναι σημαντικό να παραμείνει το ενδιαφέρον για το μπάσκετ των χωρών μας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ