ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόεδρος Αδριατικής λίγκας: "Θα θέλαμε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στο γήπεδο, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται"

Πρόεδρος Αδριατικής λίγκας: "Θα θέλαμε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στο γήπεδο, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται"
EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας, Ντομαγκόι Τσάβλοβιτς, δήλωσε ότι όλοι θέλουν ο πρωταθλητής να αναδειχθεί στο παρκέ, αλλά εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού είναι δύσκολο να γίνει αυτό.

Η Αδριατική Λίγκα βρίσκεται (και αυτή) σε αναμονή λόγω του κορονοϊού. Κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα επανεκκινήσει για την φετινή σεζόν κι ας έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις η Παρτιζάν και την ίδια στιγμή το Βελιγράδι να ζητάει να φιλοξενήσει την τελική φάση της EuroLeague.

O Ντοκογκόι Τσάβλοβιτς τα ξέρει όλα αυτά, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει (και αυτός) υπομονή. Ο Πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει σε συνέντευξη που παραχώρησε και έδειξε και αυτός τον προβληματισμό του, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει.

" Είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε μία σωστή απάντηση για το τι θα γίνει" δήλωσε αρχικά σε συνέντευξή του ο Τσάβλοβιτς,για να συμπληρώσει: " Σίγουρα οι παίκτες θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ και αυτό έδειξαν να θέλουν και οι σύλλογοι στην τελευταία μας συνάντηση. Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για τους οποίους δε μπορούμε να παίξουμε.

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό. Το γεγονός ότι οι περισσότερες χώρες στην περιοχή ανακάμπτουν και τα μέτρα χαλαρώνουν είναι καλό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι αυτή τη στιγμή".

Κλείνοντας, ο Τσάβλοβιτς ξεκαθάρισε ότι όλοι θέλουν ο πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας (που μάλιστα θα πάρε και το εισιτήριο για την EuroLeague της σεζόν 2020/21) να αναδειχθεί στο παρκέ, αλλά ίσως αυτό δεν γίνεται:

" Είναι μία επιλογή να παίξουμε όλους τους αγώνες σε ένα γήπεδο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Περιμένουμε και από την EuroLeague να ξεκαθαρίσει το θεμα. Αυτή τη στιγμ, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Δεν είναι εύκολο να πάρεις μία απόφαση, ειδικά όταν δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τους ξένους παίκτες και αν θα πρέπει όταν γυρίσουν να μπουν σε καραντίνα, αλλά και πώς θα τους κάνουμε τεστ.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ελπίζω να βρούμε μία λύση όσο πιο σύντομα γίνεται. Θα θέλαμε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στο γήπεδο αλλά δεν ξέρω αν γίνεται, θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ