ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε το ντέρμπι η Μακάμπι

Πήρε το ντέρμπι η Μακάμπι
FACEBOOK/MACCABI TEL AVIV BASKETBALL

Με ηγέτη τον Νόρις Κόουλ η Μακάμπι κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος του Ισραήλ με 77-74 την Χαποέλ Ιερουσαλήμ, ανατρέποντας διαφορά 12 πόντων. Θετικός ο Περπέρογλου.

Τρομερό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στη Μακάμπι και την Χαποέλ Ιερουσαλήμ, με την "ομάδα του λαού" να καταφέρνει τελικά να πάρει τη νίκη με 77-74. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα, με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ να ξεφεύγει πάντως κάποια στιγμή με 12 πόντους, αλλά τη Μακάμπι να καταφέρνει στο φινάλε να ανατρέψει την κατάσταση και χάρη στην ψυχραιμία των παικτών της από την γραμμή των βολών να πάρει μία σημαντική νίκη.

Με αυτή τη νίκη η Μακάμπι παρέμεινε ισόβαθμη με την Χαποέλ Χολόν στην κορυφή με ρεκόρ 15-4, ενώ η Χάποελ Ιερουσαλήμ ακολουθεί σε σημαντική απόσταση, αφού είναι τρίτη με ρεκόρ 11-8.

Ο Νόρις Κόουλ με 22 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μάικ Ρολ να προσθέτει 13 πόντους και τον Άλεξ Τάιους 12 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Ρίτσαρντ Χάουελ είχε 15 πόντους, με τον Στράτο Περπέρογλου να τον ακολουθεί σε απόδοση με 11 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ