ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε την ομάδα κι έφυγε ο προπονητής της Μόρναρ στο Κλουζ

Πήρε την ομάδα κι έφυγε ο προπονητής της Μόρναρ στο Κλουζ

Ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 δεν τελείωσε ποτέ στο τουρνουά που διοργανώθηκε στο Κλουζ και στο οποίο συμμετείχαν ακόμα η Φενέρμπαχτσε και η Παρτιζάν (VIDEO).

Ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Μόρναρ και της Κλουζ για τις θέσεις 3-4 του τουρνουά που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο (14-15/9) στην πόλη της Ρουμανίας, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο λόγος; Το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και κάποιες αποφάσεις των (Ρουμάνων) διαιτητών που εξόργισαν τον προπονητή της ομάδας από το Μαυροβούνιο, ο οποίος πήρε εν συνεχεία τους παίκτες του και αποχώρησαν από το γήπεδο εν μέσω αποδοκιμασιών!

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο στο 25ο λεπτό, όταν με το σκορ 53-46 υπέρ της Κλουζ, ο Λούκοβιτς έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Πλάνινιτς, το οποίο λίγο έλειψε να προκαλέσει σύρραξη. Αυτό το φάουλ ήταν όμως μόνο η αρχή. Ο Κροάτης σέντερ δέχτηκε δύο συνεχόμενα φάουλ στις επόμενες φάσεις από τους εκνευρισμένους Μαυροβούνιους και όταν ο Πλάνινιτς ανταπέδωσε στην επόμενη επίθεση της Μόρναρ, ο Μιχάιλο Παβίτσεβιτς, προπονητής της ομάδας του Μαυροβούνιου, έκανε νόημα στους παίκτες του να φύγουν από το γήπεδο.

Έτσι κι έγινε. Η Μόρναρ αποχώρησε με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 26' με το σκορ 58-46 υπέρ της γηπεδούχου Κλουζ, η οποία κατέλαβε την 3η θέση στο τουρνουά, πίσω από την Παρτιζάν και την Φενέρμπαχτσε. Ο Ντάρκο Πλάνινιτς, ο πρωταγωνιστής και στα τρία φάουλ, ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στον τελικό η Παρτιζάν νίκησε την Φενέρμπαχτσε 69-64 και παρέμεινε αήττητη στο στάδιο της προετοιμασίας, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ράντε Ζάγκορατς (21).

Δείτε τι έγινε τη στιγμή της αποχώρησης της Μόρναρ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ