ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε Μπόατραϊτ η Τσεντεβίτα

Πήρε Μπόατραϊτ η Τσεντεβίτα

Την απόκτηση του Ράιαν Μπόατραϊτ ανακοίνωσε η Τσεντεβίτα. Μυστήριο τι θα γίνει με τον Πιέρ Τζάκσον, του οποίου το συμβόλαιο έληξε και φέρεται να ψάχνεται να πάει στο ΝΒΑ.

Ο Πιέρ Τζάκσον ήρθε, τα... διέλυσε όλα στο πέρασμά του και ενδέχεται τελικά και να... φύγει. Όχι πως θέλει να τον διώξει η Τσεντεβίτα. Απλώς ο Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο, το οποίο έληξε, με τον ίδιο να φέρεται να θέλει να αποχωρήσει με προορισμό την χώρα του και την D-League, στην προσπάθειά του να διεκδικήσει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό τους στην Κροατική ομάδα, προχώρησαν στην απόκτηση του Ράιαν Μπόατραϊτ, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Τζάκσον και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Κινεζική Γκουανζού Λονγκ-Λάιονς.

Ο Μπόατραϊτ βέβαια δεν είναι ίδιου στυλ παίκτης με τον Τζάκσον. Είναι όμως πόιντ γκαρντ, οπότε θα προσπαθήσει τουλάχιστον να καλύψει την θέση, η οποία - αν τελικά αποχωρήσει ο Τζάκσον - θα αλλάξει "κάτοχο" για τρίτη φορά φέτος, αφού η Κροατική ομάδα ξεκίνησε με τον Ντέιβιντ Στόκτον ως βασικό πόιντ γκαρντ, με τον Τζάκσον να τον αντικαθιστά όταν λύθηκε το συμβόλαιό του με τον γιο του Θρυλικού Τζον Στόκτον με προορισμό το Πρωτάθημα της Αυστραλίας και τον Μπόατραϊτ να έρχεται τώρα από το Κινεζικό Πρωτάθλημα για να γίνει ο τρίτος Αμερικανός πόιντ γκαρντ που έφερε η Τσεντεβίτα τους τελευταίους δύο μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ