ΜΠΑΣΚΕΤ

Περπέρογλου: "Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα"

Περπέρογλου: "Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα"

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την υπογραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και δεν έκρυψε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους φίλους της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο Στράτος Περπέρογλου θα συνεχίσει την καριέρα του αγωνιζόμενος υπό τις τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς κι ενισχύοντας τις προσπάθειες του Ερυθρού Αστέρα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μετακόμισή του στο Βελιγράδι.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που άνοιξα στην καριέρα μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ τις νέες προκλήσεις. Μου αρέσει να βρίσκομαι σε αυτές τις καταστάσεις, οπότε ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες στον Ερυθρό Αστέρα. Θα γνωρίσω την πόλη του Βελιγραδίου με τον καλύτερο τρόπο", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα ο 34χρονος φόργουορντ, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για το κίνητρό του:

"Πραγματικά αγαπώ και διασκεδάζω με αυτό που κάνω. Είμαι ευγνώμων στον Θεό για την καριέρα μου και για το ότι αγωνίστηκα σε μεγάλες ομάδες. Υπάρχουν νέοι στόχοι και προκλήσεις και θέλω να βοηθήσω τον Ερυθρό Αστέρα να πετύχει τους στόχους του τη νέα σεζόν".

Επίσης, αναφερόμενος στον Μίλαν Τόμιτς και τη νέα του ομάδα, ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε: "Μίλησα με τον προπονητή. Είχαμε εξαιρετική επικοινωνία, όταν ήμασταν στον Ολυμπιακό. Επίσης, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και πολλούς φιλάθλους και θα είναι συναρπαστικό να παίξω με την φανέλα του".

Τέλος, ο Στράτος Περπέρογλου ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στα ματς του Ερυθρού Αστέρα: "Γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στο Βελιγράδι. Πιστεύω πως είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αγωνίζεσαι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ