ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρτίζαν: Μειωμένες οι πιθανότητες για Τρινκιέρι

Παρτίζαν: Μειωμένες οι πιθανότητες για Τρινκιέρι
PHOTO CREDITS: PARTIZAN NIS / ABA LIGA

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχάιλοβιτς, παραδέχθηκε πως είναι δύσκολη η παραμονή του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της σερβικής ομάδας, ενώ εξήγησε τι συνέβη με τον Κόρι Ουόλντεν.

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, η Παρτίζαν βλέπει το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι να "παίζει" για συλλόγους του εξωτερικού. Παρότι την πρώτη φορά η φωτιά... έσβησε πολύ γρήγορα, πλέον δείχνει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στον σερβικό σύλλογο. Τις προηγούμενες ημέρες, η Μπάγερν Μονάχου καταγράφηκε ως η βασική ενδιαφερόμενη για τον έμπειρο τεχνικό, με τον πρόεδρο της Παρτίζαν να εξηγεί πώς έχει η κατάσταση.

Ο Όστογια Μιχάιλοβιτς μίλησε στη Mozzart Sport για το -πλέον- φλέγον θέμα στην ομάδα του Βελιγραδίου, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Παρτίζαν το φετινό καλοκαίρι -μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής πορείας. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στον Κόρι Ουόλντεν, ο οποίος αποτελεί παρελθόν, με τον Ερυθρό Αστέρα να καταγράφεται ως... η αιτία του "διαζυγίου" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Παρτίζαν:

Για την περίπτωση του Αντρέα Τρινκιέρι: "Ο σύλλογος τού ανέλυσε τα δεδομένα για την επόμενη σεζόν. Έχουμε αποσαφηνίσει την στρατηγική, αλλά και τον προϋπολογισμό που θα έχουμε. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσουμε στον σύλλογο. Δυστυχώς, αυτή την στιγμή η Παρτίζαν δεν είναι τόσο δυνατή οικονομικά, οσο κάποιοι άλλοι σύλλογοι που έχουν απεριόριστο προϋπολογισμό, έχουν τα χρήματα να πληρώσουν την αποζημίωση και να αποκτήσουν έναν παίκτη. Πιστεύω ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα, γιατί πρέπει να δούμε τι θα γίνει με προπονητή και παίκτες για την επόμενη σεζόν. Κάναμε μια "δυνατή" προσφορά στον Αντρέα, δεδομένων των συνθηκών που υπάρχουν στην αγορά. Θα έλεγα πως είναι μια εξαιρετική προσφορά και τώρα είναι σειρά του να πει τι σκέφτεται".

Για την αποχώρηση του Κόρι Ουόλντεν: "Ήταν κάτι που περιμέναμε. Του καταθέσαμε πρόταση που δεν ήταν εφάμιλλη αυτής που προσδοκούσε. Έχει στα χέρια του πρόταση που είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τη δική μας (σ.σ.: δεν αποσαφηνίζεται αν αναφέρεται στον Ερυθρό Αστέρα ή άλλη ομάδα). Όποιος παίκτης θέλει να φύγει, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο συμβόλαιό του, μπορεί να φύγει. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι, ούτε έχουμε την διάθεση να τον έχουμε "δέσμιό" μας".

Photo Credits: Partizan NIS / Aba Liga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ