ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρτίζαν: "Έσβησε" η φωτιά για τον Αντρέα Τρινκιέρι

Παρτίζαν: "Έσβησε" η φωτιά για τον Αντρέα Τρινκιέρι
PHOTO CREDITS: PARTIZAN NIS / ABA LIGA

Το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι βρέθηκε σε πληθώρα σερβικών δημοσιευμάτων τις προηγούμενες ημέρες, ο πρόεδρος της Παρτίζαν έσπευσε όμως να... σβήσει την φωτιά εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι θα τιμήσει μέχρι κεραίας το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Παρτίζαν, όπως τόνισε ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας. Ο Όστογια Μιχάιλοβιτς μίλησε στην BC Partizan TV για τα δεδομένα που αφορούν στον σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδος, η οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να βρει την Παρτίζαν στην EuroLeague.

Οι ασπρόμαυροι οδηγούσαν την κούρσα της ABA Liga πριν προκύψει η προσωρινή διακοπή, πλέον όμως περιμένουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι. Αφενός αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην Αδριατική, αφετέρου ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την EuroLeague.

Το βασικό ζητούμενο όσων είπε αφορούσαν στον Αντρέα Τρινκιέρι, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε σενάρια αποχώρησης με προορισμό άλλους ευρωπαϊκούς πάγκους. Επ' αυτού πρόεδρος της Παρτίζαν ήταν ξεκάθαρος.

" Σε αυτή την περίοδο, τα media έχουν άπλετο χώρο, οπότε γράφουν για τα πάντα. Όπως είπε κι ο ατζέντης του, ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Οπότε θα παραμείνει στην Παρτίζαν" δήλωσε αρχικά και προσέθεσε αναφορικά με τους παίκτες της ομάδας: " Ο Όγκνιεν Γιάραμαζ και ο Κόρι Γουόλντεν έχουν συμβόλαιο για του χρόνου, ενώ ο Μάρκους Πέιτζ προέρχεται από σπουδαία σεζόν, οπότε θα πρέπει να το δούμε μόλις περάσουν όλα αυτά. Θα ήταν υπέροχο να κρατήσουμε τον κορμό αυτής της ομάδας, γιατί έδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα και μαχητικότητα".

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα σενάρια επαναπατρισμού του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς και του Βλάντιμιρ Λούτσιτς σημείωσε ότι " θα έδινα τα πάντα για να τους φέρουμε πίσω, αλλά δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι κάτι τέτοιο. Τους θέλαμε πέρσι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα δούμε για φέτος, γιατί όταν περάσει όλο αυτό, τίποτα δεν θα είναι πάλι το ίδιο".

Photo Credits: Partizan NIS / Aba Liga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ