ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμένει κάτοικος Ουγγαρίας ο Ντούβνιακ

Παραμένει κάτοικος Ουγγαρίας ο Ντούβνιακ

Ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος έχει περάσει από 5 Ελληνικές ομάδες τα τελευταία 6 χρόνια, με τελευταία τον Απόλλωνα Πάτρας φέτος, αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με την Ουγγρικη Σοπρόν. Τρίτη διαφορετική Ουγγρική ομάδα για τον Σέρβο!

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία του Ούρος Ντούβνιακ στην Ελλάδα έμοιαζε με την... συνήθεια που έγινε λατρεία. Η νέα σεζόν πάντως θα τον βρει για πρώτη φορά έπειτα από μία 5ετία σε άλλο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα σε αυτό της Ουγγαρίας!

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από τον Απόλλωνα Πάτρας με προορισμό την Ουγγρική MAFC, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία άλλη Ουγγρική ομάδα, την Σοπρόν. Πρόκειται για την τρίτη διαφορετική Ουγγρική ομάδα που θα έχει στις τάξεις της τον Ντούβνιακ τα τελευταία δύο χρόνια, αφού και την σεζόν 2015/16 είχε κλείσει την χρονιά σε μία άλλη Ουγγρική ομάδα, την Καπρός Σόκολι!

Ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2011/12 - στον οποίο ήρθε στα μέσα της σεζόν - ο Σέρβος γκαρντ πέρασε έκτοτε από άλλες 4 Ελληνικές ομάδες, αφού αγωνίστηκε διαδοχικά στο Ρέθυμνο (2012/13), τον Πανιώνιο (2012/13), τη Νέα Κηφισιά (2014/15), ξανά τον ΠΑΟΚ (2015/16) και την φετινή σεζόν (2016/17) στον Απόλλωνα Πάτρας. Μένει τώρα να φανεί αν θα τον ξαναδούμε άμεσα στα μέρη μας - κάτι που συμβαίνει δηλαδή σταθερά εδώ και μία 5ετια - ή θα "ριζώσει" στην Ουγγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ