ΜΠΑΣΚΕΤ

Οπαδός της Χάποελ επιτέθηκε στον φυσιοθεραπευτή της Μακάμπι, έξαλλος ο Τάιους

Οπαδός της Χάποελ επιτέθηκε στον φυσιοθεραπευτή της Μακάμπι, έξαλλος ο Τάιους

Η Μακάμπι νίκησε στην παράταση με 85-76 τη Χάποελ, όμως το ματς στιγματίστηκε από το χτύπημα στο κεφάλι του φυσιοθεραπευτή της ομάδας του λαού από ανεγκέφαλο οπαδό της αντιπάλου. Ξέσπασε στα social media o Τάιους.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η συμπολίτισσα Χάποελ χρειάστηκαν το πεντάλεπτο της παράτασης (κ.α. 71-71) για να λύσουν τις διαφορές τους, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με 85-76.

Η ομάδα του λαού βελτίωσε το ρεκόρ της σε 25-6 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος του Ισραήλ. Οι Σκότι Γουίλμπεκιν (18 πόντοι) και Μάικλ Ρολ (16 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο αγώνας όμως επισκιάστηκε από ένα πολύ άσχημο περιστατικό. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας του λαού, την ώρα αγώνα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από οπαδό των γηπεδούχων που βρισκόταν ακριβώς από πίσω του.

Ο ανεγκέφαλος οπαδός της αντιπάλου της Μακάμπι, απομακρύνθηκε από το γήπεδο και αναμένεται να τιμωρηθεί, ενώ η διοίκηση της Χάποελ ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, το οποίο και καταδίκασε με ανακοίνωσή της.

Με τη σειρά της, η Μακάμπι εξέδωσε ανακοίνωση και εξέφρασε την οργή της για τη... φιλοξενία, καθώς οπαδοί της Χάποελ έφτυσαν και πέταξαν σημαίες τον ΝτιΆντρε Κέιν και έβριζαν τον Σιμόν Μιζράχι.

Ο Άλεξ Τάιους ήταν έξαλλος με το συμβάν και έγραψε, απευθυνόμενος στην ισραηλινή Λίγκα: "Έφτασε η στιγμή να κάνετε το βήμα μπροστά και να γίνει κάτι. Οι άλλες Λίγκες που αγωνίστηκα, θα πετούσα όλους τους οπαδούς και θα τελείωναν το ματς χωρίς κόσμο στις εξέδρες, ενώ θα υπήρχε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για δυο ματς. Ο μόνος τρόπος να εμποδίσεις αυτή την άθλια συμπεριφορά. Να φτύνεις παίκτες, αηδιαστικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ