ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομοφοβικό σχόλιο από τον Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ

Ομοφοβικό σχόλιο από τον Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ

Το σχόλιο του Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ σε ερώτηση για τους ομοφυλόφιλους δεν άρεσε ιδιαίτερα στο ισραηλινό κοινό, αφού παραδέχθηκε πως δεν θα έκανε μπάνιο στα ίδια αποδυτήρια. Προσπάθησε να το μαζέψει στο τέλος, αλλά... (VIDEO)

Μία από τις πιο γνωστές ισραηλινές ιστοσελίδες, το Walla, ρώτησε από τους παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος την άποψή τους για το ενδεχόμενο να είχαν ομοφυλόφιλο συμπαίκτη. Όλοι τους απάντησαν πως αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, ούτε θα άλλαζε κάτι στην καθημερινότητά τους.

Όλοι, πλην ενός. Ο Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ παραδέχθηκε πως " θα πήγαινα να κάνω μπάνιο στον απέναντι δρόμο, όντας σίγουρος ότι τα ρούχα μου είναι στη γωνία. Κι εν συνεχεία θα φύγω από διαφορετικό δρόμο για το γήπεδο". Κι όταν προσπάθησε να το μαζέψει, στο τέλος, δεν φάνηκε να πείθει πολλούς.

" Εννοώ, πάντα υπάρχει μια δόση αλήθειας σε μια πλάκα", εξήγησε. Δεν γέλασαν πολλοί πάντως από αυτό το "αστείο", με τον σούπερ σταρ της Χαπόελ Ιερουσαλήμ να εισπράττει πολλά αρνητικά σχόλια. Παρεμπιπτόντως, στο παρελθόν έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων από το ΝΒΑ επειδή χρησιμοποίησε υβριστικό λεξιλόγιο σε ιδιωτική συζήτηση στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ