ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Με δύο απουσίες στη Βαλένθια

Ολυμπιακός: Με δύο απουσίες στη Βαλένθια

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα απέναντι στη Ναμούρ, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στη μονομαχία με τη Βαλένθια (25/10, 21:30). Η αποστολή των ερυθρολεύκων πέταξε για την ισπανική πόλη δίχως την Άννα Σπυριδοπούλου και τη Βασιλική Λούκα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το EuroCup Women με εντυπωσιακό τρόπο, αφού συνέτριψε τη Ναμούρ στο ΣΕΦ. Για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα, αφού οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα είναι σαφώς ανώτερη από την πρώτη αντίπαλο του Ολυμπιακού, η αποστολή του οποίου ταξίδεψε την Τετάρτη (23/10) με δύο απουσίες.

Ο λόγος για την Άννα Σπυριδοπούλου και τη Βασιλική Λούκα, που παραμένουν στα "πιτς" λόγω τραυματισμών. Η πρώτη στον αστράγαλο κι η δεύτερη στο χέρι.

Λίγο πριν η αποστολή πετάξει για τη Βαλένθια, ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για το παιχνίδι που ακολουθεί: "Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για μας είναι ο πρώτος τελικός μας για το EuroCup. Ουσιαστικά μια αναμέτρηση που κρίνει πολλά σχετικά για τον όμιλο μας. Εμείς σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε τη νίκη. Έτσι και μέσα στην Ισπανία θα δώσουμε τα πάντα για να επιτρέψουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Η Βαλένθια είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, όμως όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε καλά και θεωρώ ότι είμαστε στο επίπεδο που χρειάζεται για το βήμα παραπάνω. Έχουμε απουσίες όμως αυτή δεν είναι δικαιολογία και δεν σκεφτόμαστε ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι όποιος καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς από την μεριά μας".

Από την πλευρά της, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: "Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στον όμιλο για το EuroCup, είχαμε… κυκλώσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Βαλένθια είναι μία αντίπαλος που δεν μπορείς να την υποτιμήσεις, διαθέτει ισχυρό ρόστερ και θεωρώ ότι μαζί της θα παλέψουμε για την κορυφή του ομίλου. Είναι σημαντικό να μαζέψουμε νίκες για τη συνέχειά μας στην διοργάνωση και θέλουμε να φύγουμε αήττητες στο EuroCup από την Ισπανία".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ