ΜΠΑΣΚΕΤ

Οδεύει προς την Χαποέλ Ιερουσαλήμ του Κατσικάρη ο Όμιτς

Οδεύει προς την Χαποέλ Ιερουσαλήμ του Κατσικάρη ο Όμιτς

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Άλεν Όμιτς βρίσκεται "μία ανάσα" από τη μεταγραφή του από την Αναντολού Εφές στην Χαποέλ Ιερουασλήμ του Φώτη Κατσικάρη.

Ο Άλεν Όμιτς δεν κατάφερε ποτέ να "ταιριάξει" στην Αναντολού Εφές. Έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, είδε την τουρκική ομάδα να τον παραχωρεί δανεικό στα μέσα της περσινής σεζόν στη Μάλαγα. Και, τώρα, μάλλον θα τον... ξεφορτωθεί μία και καλή.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Σλοβένος σέντερ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ του Φώτη Κατσικάρη. Μάλιστα, αναμένεται σύντομα να μεταβεί στο Ισραήλ προκειμένου να υπογράψει και συμβόλαιο.

Αυτό βέβαια που έχει ενδιαφέρον πλέον είναι τι θα κάνει η πρωταθλήτρια Ισραήλ με την περίπτωση του Αμάρε Στούνταμαϊρ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν. Όπως και να έχει πάντως, με ή χωρίς αυτόν, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη προχωράει κανονικά τον προγραμματισμό της.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Όμιτς είχε 6.4 πόντους και 5.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18.2 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μάλαγα στο ισπανικό πρωτάθλημα και 6.4 πόντους και 5.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στο 7DAYS EuroCup, βοηθώντας κι αυτός στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ