ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ζόραν Ντράγκιτς άφησε ανοιχτό παράθυρο επιστροφής του Γκόραν στην Σλοβενία

Ο Ζόραν Ντράγκιτς άφησε ανοιχτό παράθυρο επιστροφής του Γκόραν στην Σλοβενία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζόραν Ντράγκιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του αδελφού του, Γκόραν, στην Εθνική Σλοβενίας. Η ατάκα για το ψηστήρι και οι πιθανότητες να γίνει το... reunion.

Ο Ζόραν Ντράγκιτς επέστρεψε στην EuroLeague, για να ενισχύσει την Μπασκόνια, μετά από μία πολύ δύσκολη διετία. Οι τραυματισμοί τον κράτησαν μακριά από την... ελίτ, πλέον όμως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετά από ένα εξαιρετικό τετράμηνο στην Ουλμ, (απο)δέχθηκε το κάλεσμα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για να παίξει στην Μπασκόνια.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στον Donatas Urbonas για την σχέση με τον αδελφό του, Γκόραν, και την Εθνική Σλοβενίας, από την οποία απέχει ο MVP του EuroBasket 2017. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, ο παίκτης των Μαϊάμι Χιτ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όσες φορές κι αν έχει ερωτηθεί, έχει απαντήσει αρνητικά όσον αφορά στο ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Σλοβενίας. Ο Ζόραν Ντράγκιτς όμως, άφησε ανοιχτό ένα μικρό παράθυρο εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά και των Ολυμπιακών Αγώνων.

" Ήμουν πολύ κοντά να του αλλάξω γνώμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν πήραμε την πρόκριση" είπε αρχικά και πρόσθεσε " θα ήταν υπέροχο να τον δω να παίζει. Αυτός, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Άντονι Ράντολφ, εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά... Θα ήμασταν μια τρομερή ομάδα".

Παρεμπιπτόντως, ο Λούκα Ντόντσιτς ανέφερε πριν από μερικές ημέρες πως θέλει να ενισχύσει την Σλοβενία στο Προολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ