Ο Βουγιόσεβιτς ζητάει 100.000 ευρώ από την Παρτιζάν

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έστειλε εξώδικο στην Παρτιζάν με το οποίο ζητάει να του καταβληθούν άμεσα 100.000 ευρώ τα οποία αποτελούν μέρος του χρέους της ομάδας στο πρόσωπό του

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Παρτιζάν την σεζόν 2014/15. Οι οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπό του ωστόσο δεν έχουν καλυφθεί ακόμα, με τον έμπειρο τεχνικό να αποφασίζει ότι δε μπορεί να περιμένει άλλο, με αποτέλεσμα να στείλει εξώδικο στον σύλλογο, ζητώντας να του καταβληθούν 100.000 ευρώ, που αποτελούν απλώς ένα μέρος του χρέους που υπάρχει στο πρόσωπό του!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι, το συνολικό χρέος στο πρόσωπο του Βουγιόσεβιτς ανερχόταν στα 800.000 ευρώ (!) την στιγμή της απόλυσής του τον Σεπτέμβριο του 2015. Οι δύο πλευρές ωστόσο ήρθαν σε συμβιβασμό, με την Παρτιζάν να έχει καταβάλλει μέχρι στιγμής 150.000 δολάρια στον Βουγιόσεβιτς, συμφωνώντας για την επόμενη 6ετία του να του δίνει 50.000 ευρώ τον χρόνο. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει γίνει, με τον Βουγιόσεβιτς να ζητάει να του καταβληθούν άμεσα οι δύο δόσεις που του οφείλονται.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24