ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σαφάρτζικ βρέθηκε μεθυσμένος να κοιμάται σε λάθος διαμέρισμα

Ο Σαφάρτζικ βρέθηκε μεθυσμένος να κοιμάται σε λάθος διαμέρισμα

Φαίνεται αδιανόητο, αλλά και όμως συνέβη. Ο μεθυσμένος Σαφάρτζικ βρέθηκε να κοιμάται σε λάθος σπίτι. Η αστυνομία τον συνέλαβε και εκείνος το εξήγησε πως ήταν υπερβολικά στεναχωρημένος από την ήττα της Λιμόζ.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Γερμανός γκαρντ της Λιμόζ, Χάικο Σαφάρτζικ, την οποία και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (10/12) στην Γαλλία ο Ολυμπιακός, συνελήφθη από την Αστυνομία την περασμένη Κυριακή (6/12).

Ο Χάικο Σαφάρτζικ, το περασμένο Σάββατο (5/12), βγήκε έξω το βράδυ, ξενύχτησε, μέθυσε και ήταν σε κακή κατάσταση. Αποτέλεσμα; Με την επιστροφή του στο κτίριο που κατοικεί, να βρεθεί το πρωί της Κυριακής (6/12) να κοιμάται σε ξένο σπίτι!

Συγκεκριμένα, μπήκε στο σωστό κτίριο, στο οποίο και μένει, αλλά βγήκε σε λάθος όροφο (!) και είναι απορίας άξιο το πως κατάφερε να μπει στο λάθος διαμέρισμα. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, όταν τον βρήκαν τα ξημερώματα, κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον μπασκετμπολίστα της Λιμόζ. Οι ιδιοκτήτες, πάντως, δεν κατέθεσαν μήνυση, θέλοντας να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα.

Ο Χάικο Σαφάρτζικ, ακολούθως, ρωτήθηκε για το πως... κατάφερε να βρεθεί σε ξένο διαμέρισμα. Παραδέχτηκε πως ήπιε σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα να... θολώσει το μυαλό του, κάτι που το αιτιολόγησε στο στο γεγονός πως ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση ύστερα από πρόσφατη ήττα της Λιμόζ και ήθελε να... ξεδώσει.

Σαφάρτζικ: "Έκανα λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη, θέλω να ζητήσω συγνώμη"

Ο Γερμανός γκαρντ της Λιμόζ, σε δηλώσεις του, είπε τα εξής: "Κατά την επιστροφή μου από το ταξίδι στις Αντίμπες ήμουν πολύ επηρεασμένος από το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας μου. Έκανα μεγάλο λάθος και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους οπαδούς μας. Ένας παίκτης υψηλού επιπέδου πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και στην περίπτωση μου κάτι τέτοιο συνέβη. Δέχομαι εκ των προτέρων τις κυρώσεις που θα αποφασίσει ο σύλλογος. Είμαι αθλητής της Λιμόζ και πρέπει να είμαι ένα σωστό πρότυπο για τους νέους".

Φορτέ: "Η συμπεριφορά του είναι ανεπίτρεπτη"

Για το θέμα πήρε θέση και ο πρόεδρος της Λιμόζ, Φρεντερίκ Φορτέ, ο οποίος τόνισε: " Η συμπεριφορά του Χάικο είναι ανεπίτρεπτη. Αν θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, μπορούμε να πούμε πως ο παίκτης έχει επηρεαστεί από την κακή κατάσταση του συλλόγου. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα από την ημέρα που ήρθε, εντός και εκτός παρκέ. Επίσης θα ήθελα να διευκρινίσω, σε αντίθεση με όσα έχουν γραφτεί, ότι ο Χάικο βρισκόταν στο σωστό κτίριο αλλά σε λάθος όροφο, το οποίο είναι και πάλι κωμικό”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ