ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ούκιτς έσωσε την Τσεντεβίτα στην εκπνοή

Ο Ούκιτς έσωσε την Τσεντεβίτα στην εκπνοή

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς σκόραρε στο φινάλε της παράτασης, για να χαρίσει στην Τσεντεβίτα τη δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Ζαντάρ με 102-101 (VIDEO).

Η εμπειρία και η ποιότητα του Ρόκο Λένι Ούκιτς αποδείχθηκαν πολύτιμες για την Τσεντεβίτα στο παιχνίδι με τη Ζαντάρ (102-101). Παρά τη σημαντική διαφορά δυναμικότητας, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο "διπλό", πίστεψαν πως θα τα καταφέρουν, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αποφάσισε... διαφορετικά.

Πήρε την μπάλα και πήγε μέχρι μέσα, ευστοχώντας στο λέι απ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς. Το αξιοσημείωτο είναι πως μέχρις εκείνο το σημείο είχε μόλις 1/9 σουτ, πλην όμως δεν κρύφτηκε όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του. Ο Ντζάναν Μούσα (18 πόντοι) και ο Ουίλ Τσέρι (18 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, που είχαν επίσης σε καλή βραδιά τους Κέβιν Μέρφι (15 πόντοι) και Φίλιπ Κρούσλιν (17 πόντοι), με τους ηττημένους να βλέπουν την εξαιρετική εμφάνιση του Τζόσουα Μπόστιτς (28 πόντοι με 8/16 σουτ και 9/9 βολές) να πηγαίνει... στράφι.

Δείτε το μεγάλο καλάθι του Ρόκο Λένι Ούκιτς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ