ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Ομπράντοβιτς μένει στην Άλμπα"

"Ο Ομπράντοβιτς μένει στην Άλμπα"

Ο GM της Άλμπα, Μάρκο Μπάλντι δήλωσε πως υπάρχει συνάντηση με τον Σάσα Ομπράντοβιτς και ότι το πιθανότερο για τον Σέρβο, είναι να μείνει στο Βερολίνο.

Η γερμανική ιστοσελίδα tagesspiegel.de έγραψε για τα "θέλω" της Άλμπα, εξηγώντας πως πριν υπάρξει η οποιαδήποτε εξέλιξη με παίκτες, θα πρέπει να τελειώσει το θέμα του προπονητή "και όπως όλα δείχνουν ο Ομπράντοβιτς θα μείνει στο Βερολίνο", εξηγεί.

Φιλοξενούνται δηλώσεις του GM της ομάδας, Μάρκο Μπάλντι, ο οποίος αποκαλύπτει πως " έχουμε προγραμματίσει συνάντηση, για να αποφασίσουμε για τις επόμενες κινήσεις. δεν θα σας πω όμως, πότε θα γίνει αυτό. Σύντομα θα υπάρξουν νέα, αλλά θα χρειαστούμε κάποιες περισσότερες ημέρες". Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ομπράντοβιτς είχε μια συζήτηση με τον Παναθηναϊκό "αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή", ενώ τόνισε πως ούτως ή άλλως εκπνέει η προθεσμία για το opt out της ομάδας. Ξεκαθάρισε πως " δεν έχουμε τα χρήματα που ξοδεύουν οι τουρκικές ομάδες. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να ανταγωνιστούμε την πρόταση της Νταρουσάφακα για τον Ρέτζι Ρέντινγκ, όπως θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε και τους υπόλοιπους ξένους μας" Άλεξ Ρένφρο, Λίον Ραντόσεβιτς, Κλιφ Χάμοντς, Τζαμέλ ΜακΛιν και Μάρκο Μπάνιτς. " Θα πρέπει λοιπόν, να 'χουμε υπομονή".

Δήλωση για το θέμα του προπονητή έκανε και ο Μιχάτ Ντεμιρέλ, γενικός διευθυντής της ομάδας (" υποθέτω πως ο Σάσα θα μείνει κοντά μας"), ενώ ενημέρωσε πως θα ταξιδέψει στα Summer Leagues για να βρει τους νέους παίκτες της Άλμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ