ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντι Τζέι Κούπερ φέρεται να έδωσε ούρα εγκύου σε ντόπινγκ κοντρόλ!

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έμαθε ότι θα γίνει πατέρας με τον πλέον παράδοξο τρόπο: Φέρεται ότι προσπάθησε να ξεγελάσει το ντόπινγκ κοντρόλ και έδωσε τα ούρα της εγκύου κοπέλας του!

Μία απίστευτη ιστορία έχει πρωταγωνιστή τον Ντι Τζέι Κούπερ, παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να ξεγέλασε το ντόπινγκ κοντρόλ δίνοντας ούρα γυναίκας. Μόνο που κακή του τύχη, η συγκεκριμένη γυναίκα (σύμφωνα με το sportklub.hr ήταν η κοπέλα του) αποδείχθηκε ότι ήταν έγκυος!

Στο εν λόγω δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζεται εάν η περίπτωση αυτή σχετίζεται με την υπόθεση του 2015 , όταν βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας ενώ ήταν παίκτης της ΑΕΚ ή με αυτήν του περασμένου Οκτωβρίου, όταν βρέθηκε πάλι ντοπαρισμένος (ως παίκτης της Μονακό πια) με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από την FIBA μέχρι τις 24 Ιουνίου 2020.

Ο Κούπερ πέρασε από την Ελλάδα τη σεζόν 2013/14 για να παίξει στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 23 ετών και έκτοτε αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες ανά την Ευρώπη. Το 2014 πήγε στην Ενισέι, ακολούθως επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανάλε της Κράσνι, της Μονακό, της Ορτέζ και της Γκραβελίν.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ