ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νέντοβιτς θόλωσε τα νερά για την Αρμάνι Μιλάνο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά τα δεκάδες δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Νέμανια Νέντοβιτς εξήγησε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Νέμανια Νέντοβιτς μίλησε για πρώτη φορά μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του από την Ουνικάχα Μάλαγα, εξηγώντας πως η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια επιλογή για εκείνον, πλην όμως δεν υπάρχει συμφωνία. Ο ταλαντούχος γκαρντ εξήγησε σε συνέντευξή του στη Mozzart Sport πως " ξέρω τι έχει γραφτεί για μένα και την Αρμάνι Μιλάνο. Είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με καλή οργάνωση".

Έχει μιλήσει με τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ για την κατάσταση στην ιταλική ομάδα; Επ αυτού απάντησε πως " ναι, έχουμε μιλήσει, όπως μιλάμε για ένα κάρο θέματα. Μου έχει πει ότι πρόκειται για μια ομάδα που δουλεύει στα πρότυπα του ΝΒΑ, σε επίπεδο συνθηκών. Μόνο τα αποτελέσματα τής λείπουν. Αν πάω εκεί, ελπίζω να αλλάξει αυτό".

Παρεμπιπτόντως, αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την Ουνικάχα Μάλαγα, με την οποία υπέγραψε πέρσι διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Προτίμησε όμως να πει "αντίο" πρόωρα, γιατί "υπέγραψα για 1+1 χρόνια, με την πλευρά μου να έχει τη δυνατότητα να διακόψει τη συνεργασία. Πιστεύω ότι είχε έρθει η ώρα να κάνω χρήση αυτού του όρου. Μετά από μία τόσο καλή σεζόν για μένα, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο".

Τι σημαίνει αυτό; "Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά θα περιμένω πρώτα να τελειώσει η δράση σε όλα τα πρωταθλήματα. Τότε θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα αποφασίσω πού θα συνεχίσω την καριέρα μου. Σίγουρα όμως, όχι στην Ουνικάχα Μάλαγα", ξεκαθάρισε ο 27χρονος γκαρντ, ο οποίος φέτος είχε 16.8 πόντους (με 35.8% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 2.2 λάθη κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ