ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κίνσεϊ προειδοποίησε όλους τους προπονητές του Ισραήλ

Ο Κίνσεϊ προειδοποίησε όλους τους προπονητές του Ισραήλ

Ο Τάρενς Κίνσεϊ βρέθηκε δεύτερος στην ψηφοφορία των προπονητών για τον καλύτερο αμυντικό του ισραηλινού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να "ξεσπάσει" στο Twitter και να στείλει σαφή προειδοποίηση προς όλους (pic).

Η απόφαση των προπονητών του ισραηλινού πρωταθλήματος να επιλέξουν τον Γκρέγκορι Βάργκας της Μακάμπι Χάιφα ως τον καλύτερο αμυντικό έφερε αντιδράσεις από τον δεύτερο της σχετικής ψηφοφορίας. Ο λόγος για τον Τάρενς Κίνσεϊ, ο οποίος εξέφρασε δημοσίως την αντίθετη άποψη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο γκαρντ της Χαπόελ Ιερουσαλήμ είναι γνωστός εδώ και χρόνια για τις αμυντικές του ικανότητες, κάτι που άλλωστε του έχει δώσει τη δυνατότητα να υπογράψει πολλά καλά συμβόλαια στην καριέρα του. Η δεύτερη θέση όμως, τον εκνεύρισε, προειδοποιώντας όλους τους προπονητές της Winners League πως θα τους... τιμωρήσει.

Πως; " Θέλω να ρίξω μια ματιά σε αυτή την ηλίθια έρευνα, όλοι οι προπονητές που ψήφισαν εναντίον μου θα πρέπει να ξέρουν ότι θα μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη τους, σε άλλο επίπεδο", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Κίνσεϊ προειδοποίησε όλους τους προπονητές του Ισραήλ

Κι ετοιμάζεται πλέον να κάνει πράξη την προειδοποίηση/απειλή του, με στόχο να οδηγήσει τους "κόκκινους" της Χαπόελ Ιερουσαλήμ στην κατάκτηση του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ